Oktoberbrev

Author:

Kære Forældre

Tak for engagementet til vores arbejdsweekend, vi var over 80 mand henover weekenden og alverdens opgaver blev løst og det i den allerhyggeligste stemning, det er betryggende når vi mærker jeres opbakning, og det gør vi ser frem til basaren med hel ro i maven. Der mangler kun at få besat de sidste få basaropgaver og ellers er vi i mål

Facebook

Jeg har rigtig svært ved at finde ud af hvem det er som vil være medlem af vores af vores facebookside ”Kirsebærgården – et børnehus” så vil I gøre jer den ulejlighed at skrive til mig (Lise@kirsebaergaarden.dk) når I anmoder om medlemskab og med det brugernavn I har, så jeg har en chance for at vide om I er forældre og dermed skal have adgang?

Efterårsferien

Der er kun pasning for de børn der er tilmeldt og kun i det tidsrum I har skrevet på. Husk madpakker til frokosten da køkkenet kun laver eftermiddagsmad

Efter efterårsferien:

Begynder vi på vinterrytmen igen og det betyder at vi er mere inde, særligt om eftermiddagen. Det betyder også at det bliver koldere og derfor er tøjlisten vedhæftet med dette nyhedsbrev. Det giver god mening at kaste lidt kærlighed på tøjet og garderoben, således at der er ryddet op hver dag inden man tager hjem, vi gør det i løbet af dagen (det gør at det nemmere for børnene at blive selvhjulpne). Der bør kun være det på knagerne som børnene skal bruge her. Gå-hjem-jakker, skiftesko mm. skal være i kurven. Sidst men ikke mindst så skal sutsko i nederste rum i hue-huset og huen i øverste + NAVN i alt tøj og sko! Kurven, samt alt tøj skal med hjem om fredagen, således at tøjet kan opdateres, kurven rengøres og ikke mindst garderoberne ligeså.

Sygdom

Det er vigtigt at I seriøst tager bestik af situationen inden I afleverer jeres barn – altså; det er bedre for det enkelte barn, og helt klart for helheden, at I er sikre på at de er raske og dermed ikke smitter de andre børn når de kommer. Vi anbefaler altid en dag hjemme, feberfri! I øjeblikket er vi plaget af influenza og opkast.

Forældresamtaler:

På alle tavler vil vi i den nærmeste tid hænge opslag med tid til forældresamtalerne i november – I kan bytte indbyrdes, stuen skal blot vide det en uge før. Der er afsat 25 min til hver samtale så det er vigtigt at passe tiden og en god ide at være forberedt, udsendt med nyhedsbrevet er den overordnede dagsorden for samtalen. Vi holder ikke erstatningssamtaler såfremt I bliver forhindret.

Nyt fra stuerne                                                         

Vi har brugt tiden fra august frem til nu med at køre børn ind og samtidig forme omgivelserne for børnene, således at de oplever rytmen og hinanden som gruppe, og det er lykkes rigtig godt og alle de nye børn er i trivsel.